Хладније и облачно с кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Хладније и претежно облачно с кишом повремено и са мало сунчаних интервала. Ветар умерен северозападни.
kisa voznja pixabay
Фото: pixabay.com

Притисак око нормале. Минимална температура 11, а максимална 18 степени.

ВОЈВОДИНА: Хладније и облачно с кишом повремено. Могући су краткотрајни сунчани интервали. Ветар умерен северни. Притисак око нормале. Минимална температура 10, а максимална 19 степени.

СРБИЈА: Облачно с кишом повремено и хладније. Могући су краткотрајни сунчани интервали током дана, пре свега на северу. Ветар умерен северни и северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак око нормале. Минимална температура 10, а максимална 20 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду и четвртак свеже уз променљиву облачност, са могуће мало краткотрајне кише. У петак суво уз мањи пораст температуре, а за викенд знатно топлије. У суботу претежно сунчано, а у недељу променљиво облачно и крајем дана с кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Повољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Извесне тегобе могу да осећају реуматичари и срчани болесници, па им се препоручује опрезност. Појачана концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5929
Најновије вести