Хладно

НОВИ САД: Ујутру мраз и облачно током дана уз шансу за појаву краткотрајног снега. Ветар слаб до умерен западни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -8, а максимална 0 степени.
hladno zima
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Ујутру мраз, а током дана облачно уз могућу појаву слабог снега. Ветар умерен југозападни, поподне западни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -12, а максимална 1 степен.

СРБИЈА: Ујутру јак мраз и променљиво облачно уз појаву снега. У централним пределима биће сунчаних интервала, а на северу облачно. Ветар слаб западни, на северу и у Тимочкој Крајини умерен. Притисак изнад нормале. Минимална температура -12, а максимална 2 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу знатно слабији мраз и пораст дневне температуре уз пролазно наоблачење које се шири са севера и узроковаће понегде краткотрајну слабу суснежицу и кишу поподне и крајем дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике су нешто повољније, али се особама са цереброваскуларним, срчаним и дисајним тегобама саветује опрез. Код метеоропата могући су главобоља и променљиво расположење. Свим учесницима у саобраћају се препоручује додатна пажња.

EUR/RSD 117.5965
Најновије вести