Топлије и без кише

НОВИ САД: Након врло хладног јутра, током дана топлије него у уторак уз умерену облачност са сунчаним периодима. Ветар умерен јужни и југозападни. Притисак мало испод нормале. Температура од 4 до 17 степени.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Врло хладно, а током дана топлије у односу на уторак уз променљиву облачност са сунчаним периодима. Крајем дана на западу и југозападу Србије наоблачење и повремена киша. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни. Притисак око нормале. Температура од 2 до 20 степени.

СРБИЈА: Јутро врло хладно, а током дана топлије у односу на уторак уз променљиву облачност са сунчаним периодима. Крајем дана на западу и југозападу Србије наоблачење и повремена киша. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни. Притисак око нормале. Температура од 2 до 20 степени.

Време наредних дана: У четвртак променљива облачност са повременом кишом. У петак и за викенд хладније са местимичном кишом у петак и суботу, а у недељу претежно суво.

Фото: meteos.rs

Биометеоролошка прогноза за Србију: Очекивано побољшање биометеоролошке ситуације допринеће смањењу тегоба код већине хронично оболелих. Известан опрез се саветује особама са варирајућим крвним притиском и респираторним тегобама. Реуматски болови и нерасположење су могући као метеоропатске реакције. Појачана концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести