Лето у октобру и за викенд

Очекује нас сунчан и топао први дан викенда...
sunce suncano
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Сунчано и топло за ово доба године. Ветар слаб до умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 9, а максимална 24 степена.

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и топло за ово доба године. Ветар умерен југоисточни, у јужном Банату повремено појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 24 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и топло за ово доба године уз степен-два нижу дневну температуру у Тимочкој Крајини и на југоистоку. Ветар слаб источни, у Поморављу и Подунављу умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 25 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу такође сунчано уз могуће степен-два нижу дневну температуру. Идуће седмице се наставља претежно сунчано и топло време за ово доба године.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Повољна биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Ипак се опрез саветује срчаним и психичким болесницима, као и астматичарима у преподневним сатима. Препоручује се повећана пажња у саобраћају.

EUR/RSD 118.0719
Најновије вести