Мало кише, мало сунца

НОВИ САД: Релативно топло уз променљиву облачност са повременом кишом уз мало сунчаних интервала. Ветар умерен до појачан југоисточни. Притисак мало испод нормале. Температура од 8 до 19 степени Целзијуса.
kisovito, Tanjug/Bojan Stekić
Фото: Танјуг/Бојан Стекић

ВОЈВОДИНА: Релативно топло уз променљиву облачност са повременом кишом. Биће и мало сунчаних интервала. Ветар умерен југоисточни, у јужном Банату појачан. Притисак мало испод нормале. Температура од 5 до 20 степени. Увече киша престаје.

СРБИЈА: Релативно топло за ово доба године уз променљиву облачност са спорадичном појавом краткотрајне кише пре подне у северним и западним крајевима, а поподне и у централним пределима уз могуће локалне пљускове понегде. Само ће на крајњем југу и истоку Србије остати суво. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни, у Поморављу и Подунављу умерен до појачан. Притисак мало испод нормале. Температура од 5 до 23 степена.

Време наредних дана: У петак и за викенд постепено хладније са местимичном кишом у петак и суботу, а у недељу претежно суво. Идуће седмице суво са врло хладним јутрима.

Фото: meteos.rs

Биометеоролошка прогноза за Србију: Очекиване биометеоролошке прилике могу изазвати уобичајене тегобе код већине хронично оболелих и осетљивих особа. Могуће метеоропатске реакције су променљиво расположење и главобоља. У саобраћају је неопходна пажња.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести