Мало свежијe, могућа краткотрајна киша

НОВИ САД: Мало свежије уз слабљење југоисточног ветра и променљиву облачност. Могуће је да буде мало краткотрајне кише, али већи део дана суво и повремени сунчани периоди. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална око 16 степени.
vetrovito vetar
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Мало свежије у односу на викенд уз слабљење југоисточног ветра и променљиву облачност. Могућа је пролазна слаба киша, највероватније пре подне, а затим и сунчани периоди током дана. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална до 17 степени.

СРБИЈА: Мало свежије у односу на викенд уз слабљење југоисточног ветра и променљиву облачност. Могућа је пролазна слаба киша, највероватније пре подне, а затим и сунчани периоди током дана. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална до 19 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак и среду променљиво облачно уз дневну температуру од 14 до 18 степени што је знатно изнад просека. Могућа је краткотрајна киша, највероватније у среду. У другој половини идуће седмице температура у постепеном паду.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Задржавају се релативно неповољне биометеоролошке прилике. Опрез се саветује особама са срчаним, цереброваскуларним и респираторним тегобама. Поремећај сна, болови у костима и раздражљивост су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се максимална опрезност у саобраћају.

 

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести