Мало свежије и променљиво облачно

Очекује се мало свежије и променљиво облачно време са могућом кишом.
oblacno kisa
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Мало свежије и променљиво облачно време са могућом краткотрајном кишом и локалним пљусковима. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 18, а максимална око 27 степени.

ВОЈВОДИНА: Незнатно свежије и променљиво облачно време са могућом краткотрајном кишом и локалним пљусковима. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 15, а максимална до 30 степени.

СРБИЈА: Мало нижа температура у односу на недељу и променљиво облачно време са повременом кишом и локалним пљусковима. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 14, а максимална до 31 степен.

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак топлије са дужим сунчаним периодима уз дневни развој облака. Само је на југоистоку Србије могућа појава краткотрајних локалних пљускова. Ветар слаб до умерен западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална до 33 степена. Од среде претежно сунчано и све топлије уз нове врућине у другој половини идуће седмице

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација биће релативно неповољназа за већину хроничних болесника. Опрез се саветује астматичарима и особама са хипертензијом. Нерасположење, реуматски болови и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Учесницима у саобраћају се препоручује додатна пажња.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести