Мало свежије с кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Наоблачење и пролазна киша уз мало свежије време. Ветар ујутру појачан југоисточни, а увече умерен југозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 5, а максимална 10 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Наоблачење и пролазна киша. Дневна температура неколико степени нижа због више облака и кише. Ветар ујутру умерен југоисточни, у јужном Банату појачан, а увече јужни. Притисак испод нормале. Минимална температура 3, а максимална 11 степени.

СРБИЈА: Наоблачење и пролазна киша у свим крајевима која се премешта од југозапада ка североистоку. Дневна температура неколико степени нижа због више облака и кише. Ветар ујутру умерен јужни, у јужном Банату појачан југоисточни, а поподне умерен јужни и југозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 1, а максимална 13 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу топлије уз мало кише ујутру. У недељу топло за ово доба године уз умерен јужни ветар и наоблачење са повременом кишом у другом делу дана. У понедељак се очекује захлађење са кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу имати неповољан утицај на већину хроничних болесника. Особе са срчаним и респираторним обољењима, као и нервно лабилне особе могу осетити изражене тегобе. Нервоза, проблеми са сном и главобоља су могући код метеоропата. Препоручује се додатан опрез у саобраћају.

EUR/RSD 117.5832
Најновије вести