На подручју Дивчибара магла, радови на више праваца

БЕОГРАД: На подручју Дивчибара има магле, саобраћај се одвија отежано због смањене видљивости и препоручује се опрезна вожња, саопштили су Путеви Србије.
magla
Фото: Tanjug/D.Aničić

Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

На Обилазници око Београда, после тунела Липак, у смеру ка Орловачи, изводе се радови на керновању деонице Сурчинска петља-Орловача, до 12. фебруара од 8 до 17 часова.

Током извођења радова за саобраћај је затворена једна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На ауто-путу Е-70, петља Рума - петља Пећинци, у смеру Београд - Шид, до 24. фебруара од 7 до 17 часова, радови на постављању одбојне ограде.

Радови ће се изводити у разделном појасу (леви коловоз), затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати у возној саобраћајној траци.

Лончаник - Обреновац (Ваљевски пут), до 15. фебруара од 8 до 14 часова, радови на редовном одржавању. У зони радова, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.45 часова, на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, Шиду 90 минута, Келебији 60 минута.

EUR/RSD 117.5629
Најновије вести