Наоблачење с кишом

НОВИ САД: Наоблачење с кишом од средине дана. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 16 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Наоблачење с кишом и падом температуре. Кишна зона долази са југозапада и запада, а поподне се киша очекује и на југоистоку Баната. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: Наоблачење с кишом у западним и северним крајевима и падом температуре за пет до седам степени. Поподне киша и у централним пределима, а на југу и истоку суво и топлије. Ветар слаб западни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 22 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу још мало свежије и преовлађујуће облачније време са кишом повремено. У понедељак и уторак дужи сунчани периоди уз умерену облачност и топлије, око 20 степени степени у току дана. У среду се очекује пролазна киша и освежење.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу имати релативно неповољан утицај на особе са варирајућим крвним притиском и респираторним тегобама. Код метеоропата могући су главобоља, поспаност и болови у мишићима. У саобраћају је неопходна повећана пажња.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести