Облачно и топлије

НОВИ САД: Дужи сунчани периоди и топлије са мало облака. Ветар умерен јужни и југоисточни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 10, а максимална 25 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Дужи сунчани периоди уз пораст температуре и са мало облака. Ветар умерен јужни и југоисточни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 9, а максимална 25 степени.

СРБИЈА: Дужи сунчани периоди у свим крајевима уз пораст температуре. Мало облака биће на западу и северу. Ветар умерен јужни и југоисточни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 6, а максимална 26 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд још топлије уз појачан јужни и југоисточни ветар. У суботу претежно сунчано, а у недељу променљиво облачно са могућом краткотрајном кишом и локалним пљусковима, најпре на северу и југозападу.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: На већину хроничних болесника биометеоролошка ситуација може имати релативно повољан утицај. Хипертоничарима и нервно-лабилним особама се саветује известан опрез. Од метеоропатских реакција могући су главобоља и поспаност. Препоручује се умерена физичка активност, као и адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести