Облачно с кишом и хладније

​​​​​​​НОВИ САД: Облачно с кишом уз захлађење током дана. Ветар ујутру умерен јужни, а затим умерен северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 4, а максимална 9 степени.
kisa varadinski most, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Р. Хаџић

ВОЈВОДИНА: Захлађење с кишом, а на северозападу прелазак кише у суснежицу. Ветар ујутру појачан јужни, а затим у скретању на умерен северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 14 степени.

СРБИЈА: На северу и западу у току дана захлађење с кишом, а на истоку и југу врло топло и сунчано пре подне. Ветар ујутру појачан јужни, а на северу пре подне у скретању на умерен северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 21 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак захлађење с кишом која прелази у суснежицу и снег до краја дана. У суботу у свим крајевима хладније са снегом. Само ће на северу Војводине бити суво, према данашњој прогнози.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Неповољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима, као и астматичарима. Очекиване су метеоропатске реакције у виду реуматских болова и смањења радне способности. Учесницима у саобраћају се препоручује повећана опрезност.

EUR/RSD 117.3378
Најновије вести