Облачно с могућом кишом

Облачан дан током којег може пасти киша али немојте кривити нас ако понесете неупотребљен кишобран...
vrapci kisa
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Преовлађујуће облачно са могућом краткотрајном кишом, мада ће већи део дана бити суво. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална 15 степени.

ВОЈВОДИНА: Претежно облачно са местимичном појавом кише. Већа шанса за кишу је по Банату. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална 16 степени.

СРБИЈА: Претежно облачно с местимичном појавом слабе кише. Облаци са падавинском зоном се премештају од севера ка југу и југоистоку Србије. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 16 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу суво са сунчаним периодима и мало облака. Почетком идуће седмице хладна јутра с маглом, а током дана мањи пораст температуре и суво са сунчаним интервалима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: На већину хронично оболелих биометеоролошке прилике могу имати релативно повољан утицај. Особама са срчаним тегобама се и даље саветује известан опрез.Током јутарњих часова, у пределима са маглом, тегобе могу имати астматичари. Од метеоропатских реакција могући су главобоља и раздражљивост. Препоручује се умерена физичка активност, као и адекватно одевање у складу с термичким условима.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести