Облачно с повременим снегом

НОВИ САД: Облачно с повременом суснежицом и снегом. Температура у мањем порасту. Ветар слаб јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура -2, а максимална 2 степена.
sneg04_RHA.
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Облачно с повременом суснежицом и снегом. Температура у мањем порасту. Ветар слаб до умерен јужних праваца, на северу поподне северни и северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура -3, а максимална 3 степена.

СРБИЈА: Облачно са повременом суснежицом и снегом. Температура у мањем порасту. Ветар умерен јужних праваца, на северу поподне северни. Притисак испод нормале. Минимална температура -7, а максимална 3 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак и петак облачно са повременим снегом уз максималну температуру око 0 степени. За викенд променљиво облачно уз више сувог времена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике ће утицати релативно неповољно на хроничне болеснике. Особама са срчаним и обољењима респираторног система тегобе се могу појачати, а цереброваскуларни болесници и реуматичари би требало да буду посебно опрезни. Појачана нервоза, проблеми са сном и главобоља су могући код метеоропата. Препоручује се адекватно одевање и опрез у саобраћају.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести