Облачно с повременом кишом

НОВИ САД: Мало свежије и променљиво облачно уз повремену кишу и локалне пљускове с грмљавином. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб западни. Притисак испод нормале. Минимална температура 18, а максимална 27 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно и нестабилније уз повремену кишу и локалне пљускове с грмљавином. Мање кише и више сунчаних периода биће на северу. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 17, а максимална 28 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно и нестабилније уз чешћу кишу и локалне пљускове с грмљавином. Биће мало сунчаних периода уз свежије време. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 15, а максимална 29 степени.

Фото: meteos.rs

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду и четвртак променљиво облачно са сунчаним периодима и нестабилно уз краткотрајну кишу и локалне пљускове с грмљавином.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу допринети појачању тегоба код астматичара и особа са варирајућим крвним притиском. Код метеоропата могућа је главобоља и малаксалост. Препоручује се умерена физичка активност и адекватна заштита од УВ зрачења у најтоплијем делу дана.

EUR/RSD 117.5791
Најновије вести