Облачно с повременом кишом

НОВИ САД: Променљиво облачно с повременом кишом и локалним пљусковима. Биће врло мало сунчаних интервала. Ветар слаб променљив, ујутру југоисточни, а поподне североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 22 степена.
kisovito Tanjug/Dragan Kujundžić
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно с кишом и локалним пљусковима. Биће мало сунчаних интервала. Ветар слаб променљив, ујутру чешће југоисточни и источни, а поподне северни. Притисак мало изнад нормале и у опадању. Минимална температура 12, а максимална 24 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно с краткотрајном кишом и локалним пљусковима. Биће и мало сунчаних интервала. На југу топлије него на северу. Ветар слаб променљив, ујутру чешће југоисточни и источни, а поподне северни и североисточни. Притисак мало изнад нормале и у опадању. Минимална температура 12, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду чешћа појава кише и локалних пљускова уз више падавина у већини крајева. Могуће је од 10 до 20 лит/м2 кише. У четвртак на северу сунчано, а на југу облачно с кишом и свеже.

EUR/RSD 117.5737
Најновије вести