Облачно са кишом, максимално до 7 степени

НОВИ САД: Облачно са кишом. Ветар слаб источни. Притисак испод нормале. Минимална температура 4, а максимална до 7 степени.
kisa kisobran
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Облачно са кишом. Ветар слаб југоисточни, на северу Војводине источни и североисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална до 10 степени.

СРБИЈА: Ново наоблачење доноси повремену кишу, најпре северу и западу Србије, а затим и осталим крајевима. На планинама изнад 1400 мнв ће падати снег. Ветар слаб јужни и југоисточни, на северу Војводине североисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура -1, а максимална до 12 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак ново наоблачење доноси кишу, а на западу Србије суснежицу и влажан снег. На планинама повећање висине снега. Ветар слаб северних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура 1, а максимална до 8 степени. Увече киша, суснежица и снег.

У уторак хладније са суснежицом и снегом снег и у нижим пределима западне, централне и јужне Србије уз формирање снежног покривача од 2 до 10 цм. У среду ујутру мраз и понегде магла, а током дана сунчани интервали уз пораст температуре у односу на уторак.

EUR/RSD 117.5865
Најновије вести