Павловић штрајкује шести дан: Нико се још није јавио

БЕОГРАД: Директорка новосадског Канала 9 Маја Павловић која шест дана штрајкује глађу изјавила је данас за ФоНет да се осећа добро и да јој се нико из институција није јавио.
maja pavlovic
Фото: Tanjug (Video, arhiva)

"Осећам се добро. Почела су мало уста да ми се суше, мало сам успоренија и тише говорим, али и даље глава комндује телом и све је добро", рекла је Павловић.

Она је казала да јој се још нико из институција није обратио и да још нема одговор да ли ће се и када састати са председником Србије Александром Вучићем.

Павловић поново штрајкује глађу испред Регулаторног тела за електронске медије, које се претходни пут укључило у решавање њеног случаја.

Она је поновила да РЕМ види као тело које треба да помогне у регулацији, али да јој се за ових шест дана нико из РЕМ није јавио.

Павловић је додала да је њој раније у кабинету премијерке Ане Брнабић речено да се Вучић заинтересовао за њен случај и да жели да се са њима сусретне.

"Пошто се тај састанак није десио ни три месеца од претходног штрајка, ја сам у прошли понедељак најавила да ћемо доћи овде да наставимо тамо где смо стали 7. маја, ако састанка не буде било и не буде дошло до испуњавања наших захтева. Шести дан чекамо на састанак који је иницирао председник и очекујем да ће до њега доћи", рекла је Павловић.

EUR/RSD 117.5576
Најновије вести