Појачан саобраћај, гужве на Батровцима, Прешеву, Хоргошу

БЕОГРАД: На ауто-путевима и главним путним правцима саобраћај је појачаног интензитета, а дуже се чека и на граничним прелазима, саопштио је АМС С.
Granični prelaz Đala-Tisasiget Foto: M. Mitrović
Фото: Гранични прелаз Ђала-Тисасигет Фото: М. Митровић

Према последњим информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на Прешеву и на улаз и на излаз чека се 90 минута.

На Батровцима на улаз - 180 минута, а излаз - 120 минута, док је на Шиду за улаз потребно 120 минута.

На Хоргошу путничка возила и аутобуси чекају 60 минута, на Градини на излазу 20 минута, а на Гостуну и на улазу и на излазу 30 минута.

На Јабуци и на улаз и излаз чека се 30 минута, Шпиљанима на улаз- излаз - 40 минута, Котроману такође.

Нема задржавања за теретна возила.

Поред дужег задржавања на граничним прелазима повремено може бити застоја и на оним најоптерећенијим наплатним рампама, међу којима су Прељина, Стара Пазова, Обреновац и Димитровград.

На границама се чека од 20 до 180 минута

На наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила, док су на граничним прелазима очекивана задржавања за путничка возила од 20 до 180 минута, саопштило је вечерас ЈП ''Путеви Србије''.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15, на граничном прелазу Хоргош, задржавање на улазу за путничка моторна возила и аутобусе је 60 минута, на граничном прелазу Градина, задржавање на излазу за путничка моторна возила је 20 минута, на граничном прелазу Гостун, задржавање на излазу/улазу за путничка моторна возила је 30 минута.

На граничном прелазу Јабука, задржавање на излазу/улазу за путничка моторна возила је 30 минута, на граничним прелазима Шпиљани и Котроман, задржавање на улазу и излазу за путничка моторна возила је 40 минута, на граничном прелазу Прешево задржавање на улазу и излазу за путничка моторна возила је 90 минута.

На граничном прелазу Батровци задржавање на улазу за путничка моторна возила је 180 минута, а на излазу 120 минута, док је на граничном прелазу Шид задржавање на улазу за путничка моторна возила 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила, додају из ''Путева Србије''.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести