Поподне мало кише

​​​​​​​НОВИ САД: Ујутру наоблачење. Средином дана сунчани интервали, а поподне наоблачење с мало кише. Ветар ујутру слаб југозападни, а поподне умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална 6 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Рано ујутру наоблачење уз могућу слабу суснежицу у Банату. Затим ће бити сунчаних интервала средином дана, а поподне ново наоблачење с мало кише. Ветар ујутру слаб југозападни, а поподне појачан северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 7 степени.

СРБИЈА: Ујутру мраз, јачи на југу. Затим ће бити сунчаних интервала средином дана, а поподне долазе нови облаци с повременом кишом увече, а на планинама са снегом. Ветар ујутру слаб југозападни, а поподне на северу и у Тимочкој Крајини појачан северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -9, а максимална 8 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У ноћи ка суботи падаће суснежица и снег у централним и јужним крајевима, као и у суботу ујутру. Биће неколико степени хладније. У недељу топлије уз пролазно наоблачење с мало кише пре подне.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Хронично оболелим особама и метеоропатама се саветује опрезност услед неповољне биометеоролошке ситуације. Нарочито изражене тегобе могу имати нервно лабилни, као и кардиоваскуларни и респираторни болесници. Могући су главобоља, нерасположење и поспаност. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести