ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ НА ПАНЧЕВАЧКОМ ГРОБЉУ Сахрана Милована Глоговца

Протојереј ставрофор Милован Глоговац, отац покојног глумца Небојше Глоговца, биће сахрањен данас у 14 сати на Старом православном гробљу у Панчеву.
1
Фото: Youtube printscreen/ RTS Oko - Zvanični kanal

Гаврило, син Небојше Глоговца, дошао је на гробље са својом тетком Бојаном, иначе рођеном сестром покојног глумца. На Бојанином лицу се види туга. Милица Глоговац, удовица Небојше Глоговца уплакана је дошла на последњи испраћај свекра Милована.

Већ око 13 сати на Старом православном гробљу у Панчеву почели су да се окупљају чланови породице, пријатељи и поштоваоци проте Милована Глоговца како би му с много туге упутили последње збогом.

Опело и испраћај биће одржани у Храму Светог великомученика Георгија у Панчеву.

Фото: Damir Dervišagić/Kurir

Заупокојена литургија служена је јутрос у 8 сати, у манастиру Ваведење, потом и опело, а затим је ковчег пренет у Панчево.

Прота Милован преминуо је у ноћи између прошлог четвртка и петка, шест година након смрти сина, чији одлазак никад није преболео. И отац и син преминули су у фебруару, с разликом у датумима од само недељу дана...

Фото: Damir Dervišagić/Kurir

Милован Глоговац почиваће поред своје супруге, мајке Небојше Глоговца, Милене, која је преминула убрзо након смрти сина. Били су у браку од 1968. године и изродили сина Небојшу и ћерку Бојану.

Курир.рс

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести