Претежно сунчано

НОВИ САД: Ујутру умерено облачно, а затим сунчано средином дана. Биће нешто мање вруће него у среду, али и даље изнад 30 степени. Поподне се очекује развој облака који ће условити краткотрајне локалне пљускове. Ветар слаб северозападни. Притисак испод нормале. Температура од 21 до 34 степена.
suncano, pixabay
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано средином дана уз нешто више облака ујутру. Ветар слаб северозападни на западу, а на истоку Баната умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Температура од 20 до 36 степени на југу Баната.

СРБИЈА: Претежно сунчано уз нешто више облака ујутру по Војводини. На северу и западу Србије око 6 степени мања врућина него у среду, а на југу и даље врло топло. Поподне се очекује развој облака. Ветар слаб северозападни на западу, а на истоку источни и југоисточни. Притисак испод нормале. Температура од 17 до 40 степени на југу Србије.

Време наредних дана: У петак нестабилно уз смену сунчаних и облачних периода са краткотрајним локалним пљусковима и грмљавином. Могуће су и локалне непогоде са градом. За викенд температура у мањем паду, али са повременом кишом.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Нешто повољнији температурни услови у већем делу земље утицаће на благо побољшање биометеоролошких прилика, па ће и већини хроничних болесника бити боље. У источним и јужним деловима земље се осетљивим особама и даље препоручује опрезност, избегавање физичких напора и боравка на отвореном у најтоплијем делу дана. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести