Претежно сунчано

НОВИ САД: Претежно сунчано. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална 5 степени.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Суво и претежно сунчано уз мало облака на југу. Ветар умерен до појачан северозападни, крајем дана у слабљењу. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, максимална 6 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб снег на југу који брзо престаје и током дана у свим крајевима суво и мало хладније него у понедељак. У Војводини и Тимочкој Крајини сунчано, а у осталим крајевима облачно. Ветар умерен северозападни, у Тимочкој Крајини појачан, крајем дана у слабљењу. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, максимална 5 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду ујутру умерен до јак мраз, а током дана сунчани периоди уз мањи пораст дневне температуре. У четвртак ујутру мраз и сунчани периоди пре подне, а поподне наоблачење с кишом захвата север.       

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Задржава се релативно неповољна биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Известан опрез се саветује астматичарима током преподнева, као и срчаним болесницима. Нерасположење и смањење радне способности су могуће метеоропатске реакције. Пажња се препоручује у саобраћају.

EUR/RSD 117.4754
Најновије вести