Претежно сунчано, у Банату ветар

​​​​​​​НОВИ САД: Претежно сунчано и врућина. Ветар слаб до умерен југоисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 17, а максимална до 35 степени.
suncano, pixabay
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и још топлије него у суботу, врућина. Ветар умерен југоисточни, у јужном Банату повремено појачан. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 17, а максимална 35 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и још топлије него у суботу, врућина. Поподне на југозападу развој облака може условити ређу појаву краткотрајних локалних пљускова на том подручју. Ветар слаб источни, у поморављу и подунављу умерен југоисточни, у јужном Банату повремено појачан, а на југу Србије слаб североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 36 степени.

Фото: meteos.rs

НАРЕДНИХ ДАНА: У понедељак претежно сунчано и велика врућина. Поподне на југозападу Србије развој облака може условити ређу појаву краткотрајних локалних пљускова на том подручју. У уторак и среду претежно сунчано и велика врућина. Максималне температуре близу 40 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиване биометеоролошке ситуације известан опрез се и даље саветује особама са срчаним обољењима. Главобоља и поремећај сна су могући код метеоропата. Препоручује се адекватно одевање у складу са термичким условима.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести