Променљиво облачно и нестабилно

После прве, праве овогодишње жеге, у наредном периоду нас очекује нестабилније време, са доста сунчаних интервала али и великом шансом да спарину замени олуја са пљусковима.
strand, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

НОВИ САД: Нестабилно време уз сунчане интервале и развој облака који ће условити краткотрајну кишу и локалне пљускове с грмљавином. Ветар слаб северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 18, а максимална 28 степени.

ВОЈВОДИНА: Променљиво и нестабилно време уз краткотрајну кишу и локалне пљускове с грмљавином, али и са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 29 степени.

СРБИЈА: Променљиво и нестабилно време уз краткотрајну кишу и локалне пљускове с грмљавином, али и са сунчаним интервалима. Ветар слаб северозападни, у зони пљускова на кратко појачан. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: Нестабилно време се наставља у петак и за викенд. Биће топло и спарно, на северу уз више сувог и сунчаног времена, а у осталим пределима нестабилније уз чешће пљускове са грмљавином.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести