Променљиво облачно, повремено киша

​​​​​​​НОВИ САД: Променљиво облачно време с повременом кишом, али и краткотрајним сунчаним интервалима. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 5, а максимална 13 степени.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно време с повременом кишом, али и краткотрајним сунчаним интервалима. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 4, а максимална 14 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно време с повременом кишом, али и краткотрајним сунчаним интервалима. Понегде су могући локални пљускови. У вишим планинама изнад 1.400 мнв провејаваће повремено снег. Ветар слаб западни и северозападни, у Тимочкој Крајини умерен до појачан. Притисак око нормале. Минимална температура 3, а максимална 15 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду топлије уз умерену облачност са сунчаним периодима и ређом појавом краткотрајне кише. У четвртак још топлије с дужим сунчаним периодима уз поподневни развој облака.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација утицаће неповољно на особе са респираторним и реуматским тегобама, као и оне са повишеним крвним притиском. Раздражљивост, поспаност и болови у мишићима су могуће метеоропатске реакције. Свим учесницима у саобраћају се саветује додатни опрез.

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести