Пут Прељина-Коњевићи, поправка моста преко Чемернице и други радови

БЕОГРАД: ЈП Путеви Србије саопштили су данас да су на путу Прељина - Коњевићи, до 17. октобра у току радови на поправци моста преко реке Чемернице, уз наизменично пропуштање возила.
radovi na putu, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Моле се учесници у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.

Блаце - Белољин, у близини Белољина, сутра од 7 до 16 чсова изводиће се радови на постављању индуктивних петљи у коловоз.

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, једном саобраћајном траком, у дужини од 100 метара.

Ауто-пут Е-75, у зони петље „Суботица Север“ из правца Хоргоша према Новом Саду, радови на редовном одржавању. Радови се изводе у претицајној саобраћајној траци, у дужини од 100 метара, а саобраћај се преусмерава у возну и зауставну саобраћајну траку.

Јарчујак-Краљево (надвожњак Зелена Гора) до сутра обустава саобраћаја због радова на изради дилетације на надвожњаку. Алтернативни путни правац за време обуставе: улица Војводе Степе и Карађорђева.

Кнежевићи - Бела Земља - Ужице (Мачкат) због извођења радова на мосту „Сушица“, на снази потпуна обустава саобраћаја, до 21.октобра од 8 до 14 ч. Препоручени алтернативни путни правац је локални пут - обилазница око Мачката.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.05 часова на граничним прелазима Хоргош, Батровци и Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута, на Келебији 180 минута, Градини 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести