Путеви: Измењен режим саобраћаја на петљи Нова Пазова до 31. октобра

БЕОГРАД: Од данас у 14 часова до 31. октобра због радова биће измењен режим саобраћаја на петљи Нова Пазова, саопштили су Путеви Србије.
kamioni pixabay
Фото: pixabay.com

У току извођења радова на реконструкцији натпутњака (на км 165+030), за саобраћај ће бити затворена десна коловозна трака, док ће се саобраћај одвијати левом коловозном траком.

Из смера Новог Сада ка Београду саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком на левој страни коловоза, а из правца Београда ка Новом Саду зауставном саобраћајном траком, на левој страни коловоза.

Због радова, за саобраћај је и даље затворен натпутњак, као и искључење за Нову Пазову из правца Београда ка Новом Саду. Алтернативни путни правац је петља Нови Бановци и Стара Пазова.

На државном путу Београд - Ниш, на осам километара од искључењу за Пожаревац у смеру ка Београду данас ће се изводити радови на постављању саобраћајне сигнализације. Саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

Радови и на путу Београд - Панчево, на Панчевачком мосту, у смеру Београд - Панчево, од 10 до 13 часова. За саобраћај ће бити заузета десна трака, а саобраћај ће се одвијати левом траком.

АМСС: Добра проходност путева, умерен интензитет саобраћаја

У Србији ће данас бити углавном суво време и мало топлије па возаче очекује добра проходност путева и умерен интензитет саобраћаја на путевима ван вецих градова, што је и карактеристицно за средину радне недеље, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Међутим, честе промене времена појачавају појаву одрона, посебно на деоницама поред Ибра, између Краљева и Рашке, кроз овчарско-кабларску клисуру, на ђердапској магистрали, али и на осталим путевима који пролазе кроз клисуре и усеке у источној и југоисточној Србији.

На наплатним рампама у Србији нема задржавања.

На путничким терминалима на граничном прелазу Хоргош на излазу из земље чека се два сата, а на прелазу Шид око сат времена, док на осталим граничним прелазима нема задржавања.

Камиони на Келебији чекају око три сата, а на Батровцима око сат времена.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести