Радови на петљи Нови Сад – исток и Нови Сад - југ успоравају саобраћај

БЕОГРАД: Повољне временске прилике омогућавају несметано одвијање саобраћаја, уз добру видљивост и умерен број возила на путевима ван већих градова, порука је возачима из Аутомото савеза Србије.
radovi saobracaj
Фото: Dnevnik.rs
Упозорење је усмерено да опрез у вожњи због радова на појединим деоницама, па тако сутра у времену од 7 до 20 часова због радова на поправци коловоза на деоници између петљи Нови Сад - исток и Нови Сад - југ саобраћај ће у смеру ка Новом Саду бити успорен јер ће се одвијати претицајном траком, док ће возна и зауставна трака у дужини од 500 м бити затоворене замсаобраћај.
До 20. јуна од 5 до 15 часова изводиће се радови на кошењу и сакупљању траве на деоници од скретања за аеродроме до Змај пумпе. Током извођења радова за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака у оба смера, ка Нишу и Шиду.
До 25. јуна у периоду од 8 до 16 часова изводиће се радови на обележавању ознака на путу, на делу државног пута петља Појате - петља Алексинац, а у зони радова саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком, а за саобраћај ће бити затворена возна трака у смеру Београд-Ниш.
На наплатним станицама нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:00 часова нема задржавања ни на путничким наших граничних прелаза.
Теретне возила чекају на Хоргошу 180 минута, на Градини и Батровцима 120, а на прелазу Шид 60 минута.
EUR/RSD 117.5784
Најновије вести