Релативно топло

Пред нама је и данас леп и релативно топао дан...
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Релативно топло за ово доба године уз умерен јужни ветар и наоблачење са кишом. Притисак испод нормале. Минимална јутарња температура 7, максимална 13 степени. Увече киша и хладније.

ВОЈВОДИНА: Наоблачење са кишом које захвата најпре север и запад Војводине и премешта се ка осталим крајевима током дана. Ветар умерен јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална јутарња температура 6, а максимална 16 степени. Увече киша и хладније.

СРБИЈА: Топло за ово доба године уз умерен до појачан јужни ветар и наоблачење са кишом које захвата најпре Војводину и премешта се ка осталим крајевима поподне. Притисак испод нормале. Минимална јутарња температура 3, а максимална 18 степени. Увече киша и постепено хладније.

НАРЕДНИХ ДАНА: У понедељак захлађење са кишом, а на планинама са снегом. Крајем дана и у ноћи ка уторку је могућа суснежица и први снег и у нижим пределима, али пре свега на западу Србије. Увече на северу суво, а у осталим крајевима киша и суснежица. У уторак хладно, на северу Србије уз сунчане интервале, а на југу облачно јутро са суснежицом и снегом који престају пре подне. У среду ујутру мраз уз мањи пораст дневне температуре. У четвртак мало топлије уз наоблачење са кишом, најпре на северу и западу Србије.

БИОЕМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може имати неповољан утицај на већину хронично оболелих. Посебан опрез се саветује астматичарима и особама са повишеним крвним притиском. Могућа је главобоља, раздражљивост и поремећај сна. Препоручује се адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима. Неопходна је повећана пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.5832
Најновије вести