Смена сунца и кише

НОВИ САД: Променљиво облачно са сунчаним интервалима и могућом краткотрајном кишом. Ветар слаб северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 26 степени.
pljusak novi sad fica
Фото: Дневник (Филип Бакић)

ВОЈВОДИНА: Пар степени свежије и променљиво облачно са сунчаним интервалима и краткотрајном кишом. Више сувог и сунчаног времена биће на северу. Ветар умерен северни. Притисак око или мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 27 степени.

СРБИЈА: Пар степени свежије и променљиво облачно са сунчаним интервалима и краткотрајном кишом, најчешће у виду локалних пљускова са грмљавином. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак око или мало изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална 27 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу променљиво и нестабилно време с повременим локалним пљусковима с грмљавином. Мања шанса за пљускове биће на северу где се очекују дужи сунчани периоди. У недељу пролазна облачност са севера доноси краткотрајну кишу и локалне пљускове понегде.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Код особа са кардиоваскуларним и респираторним обољењима могуће су тегобе услед очекиване биометеоролошке ситуације. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду болова у мишићима, главобоље и смањене радне способности. Препоручује се додатна опрезност учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5668
Најновије вести