Стефановић честитао католички Божић Хочевару и грађанима

БЕОГРАД: Министар одбране Небојша Стефановић упутио је поводом Божића честитку београдском надбискупу монсињору Станиславу Хочевару и грађанима који тај празник славе по грегоријанском календару.
bozic
Фото: pixabay.com

У име припадника Министарства одбране и Војске Србије, као и у своје лично име, Вама, свештенству и свим верницима који славе Божић по грегоријанском календару упућујем најсрдачније честитке, навео је Стефановић у честитки.

Додао је да у овим временима великог искушења, вредност заједништва и међусобног разумевања има посебно значење.

У жељи да сложни пребродимо све недаће које нам је донела ова година, изражавам наду да ћемо поводом рођења Господиновог заједно оснажити веру и одлучност да се изборимо да у нашој Србији победи живот.

Желим вам од срца да овај празник донесе обиље радости и свако добро, навео је Стефановић.

Министар је упутио и честитку припадницима Министарства одбране и Војске Србије који празник славе по грегоријанском календару.

Желим вам да предстојеће празничне дане проведете у топлини својих домова са најближима, уз обиље здравља и среће. Да вас празник испуни оптимизмом и истрајношћу како би наставили заједно, уз узајамно уважавање и солидарност, да градимо бољу Србију, наводи сењ у честитки министра Стефановића.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести