Стиже освежење

НОВИ САД: Променљиво облачно са честом појавом кише и краткотрајних пљускова са грмљавином. Ветар слаб до умерен променљив. Притисак око нормале. Минимална температура 18, а максимална до 27 степени.
pljusak
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно са честом појавом кише и краткотрајних пљускова са грмљавином. Ветар на северу Војводине слаб до умерен северни и североисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 16, а максимална око 27 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно са честом појавом кише и пљускова са грмљавином уз знатно ниже температуре у односу на викенд. Ветар северни, североисточни, северозападни  или променљив у зони пљускова појачан. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 29 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак и среду и даље нестабилно уз дневни развој облака са појавом кише и краткотрајних пљускова са грмљавином током дана. Биће и даље спарно време услед повећане влажности ваздуха. Од четвртка поново сунчано уз температуре око или мало изнад 30 степени у свим пределима.

EUR/RSD 117.5248
Најновије вести