Сунчано и још топлије

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб јужни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 15 степени.
lepo vreme, Dnevnik/V. Fifa
Фото: Дневник/В. Фифа

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и топлије за око пет степени.  Ветар слаб јужних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 16 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и топлије за око пет степени. Ветар слаб јужних праваца на северу, а на југу северни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална 17 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд претежно сунчано и све топлије време уз повратак пролећа. Важно је напоменути да ће слабог јутарњег мраза бити још у суботу, што ће утицати неповољно на воћке у цвату. У понедељак и уторак још топлије, а у среду захлађење с кишом.

       БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Код већине хроничних болесника и метеоропата биометеоролошка ситуација условиће благо смањење тегоба, али се извесна опрезност саветује особама са срчаним тегобама и астматичарима. Могући су нерасположење и главобоља. Неопходно је адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

EUR/RSD 117.5850
Најновије вести