Сунчано и мало топлије

НОВИ САД: Претежно сунчано и још мало топлије. Ветар слаб југоисточни и источни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 17, а максимална до 32 степена Целзијуса.
sunce suncano
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и још мало топлије. Ветар слаб југоисточни, у јужном Банату крајем дана умерен. Притисак мало изнад нормале. Температура од 14 до 32 степена Целзијуса.

СРБИЈА: Претежно сунчано и још мало топлије. Слаб дневни развој облака се очекује на истоку и југоистоку Србије. Ветар слаб југоисточни на северу Србије, а на југу североисточни. Притисак мало изнад нормале. Температура од 12 до 33 степена.

Време наредних дана: У недељу претежно сунчано и још топлије него у суботу. Поподне на југозападу развој облака може условити ређу појаву краткотрајних локалних пљускова на том подручју. Прва три дана наредне седмице температура у даљем порасту и велика врућина. У поподневним сатима је могућа ређа појава локалних пљускова.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Наставак релативно повољне биометеоролошке ситуације за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује особама са повишеним крвним притиском. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и смањене концентрације.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести