Сунчано и топлије

НОВИ САД: Сунчано и топлије. Ветар слаб источни и североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална до 30 степени.
sunce sesir
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и још топлије у свим крајевима. Мало облака може бити током дана на северу Војводине. Ветар слаб југоисточни, источни и североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 31 степен.

СРБИЈА: Претежно сунчано и још топлије у свим крајевима. Мало облака може бити током дана на северу Војводине. Ветар слаб југоисточни, источни и североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 32 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: Почетком идуће седмице температура у даљем порасту уз повратак врућина и максималну температуру до 35 степени у уторак и среду. У другој половини седмице постепено нижа и пријатнија температура уз могуће краткотрајне локалне пљускове.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Задржава се релативно повољан утицај биометеоролошких прилика на већину хронично оболелих. Известан опрез се и даље саветује срчаним болесницима. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду главобоље и умора. Препоручује се придржавање савета лекара и адекватно одевање у складу са очекиваним даљим порастом температуре ваздуха.

 

 

EUR/RSD 117.5531
Најновије вести