Сунчано и топлије

Данас нас очекује знатно мање ветровито и донекле сунчано време...
sunce suncano
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Претежно сунчано и топлије уз дневни развој облака. Ветар умерен југоисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 25 степени.

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и топлије уз дневни развој облака. Југоисточни ветар мање јак, али и даље појачан, у јужном Банату са ударима до 90 км/х. Притисак око нормале. Минимална температура 8, а максимална 25 степени.

СРБИЈА: Сунчано и топлије уз дневни развој облака. Поподне је могућа ређа појава краткотрајних локалних пљускова. Југоисточни ветар мање јак, али и даље појачан у Поморављу и Подунављу. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 26 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак и петак претежно сунчано и још топлије. Максимална температура у петак до 30 степени. За викенд и у понедељак променљиво облачно и свежије.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу условити извесне тегобе код срчаних болесника и особа са психичким обољењима. Променљиво расположење и нервоза су могуће метеоропатске реакције. Неопходна је повећена пажња свих учесника у саобраћају.

EUR/RSD 117.5895
Најновије вести