Сунчано и топло са мало облака

НОВИ САД: Сунчани периоди са мало облака и топло за ово доба године. Ветар ујутру слаб, а поподне умерен југоисточни. Притисак око нормале. Температура од 8 до 19 степени Целзијуса.
jesen pixabay
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Сунчани периоди и топло за ово доба године уз малу до умерену облачност на западу и северу Војводине. Ветар ујутру слаб, а поподне умерен југоисточни, крајем дана у јужном Банату ветар у појачању. Притисак око нормале. Температура од 6 до 20 степени.

СРБИЈА: Дужи сунчани периоди и топло за ово доба године. Ветар ујутру слаб, а поподне умерен југоисточни у Поморављу и Подунављу, крајем дана у јужном Банату појачан. Притисак око нормале. Температура од 4 до 20 степени Целзијуса.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд врло топло за ово доба године уз сунчане периоде и максималне температуре око 20 степени. У суботу ће бити више сунчаних сати него у недељу. Почетком идуће седмице мало свежије, али и даље изнад просека за новембар уз променнљиву облачност и могућу пролазну кишу у понедељак.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: На већину хроничних болесника биометеоролошка ситуација може имати релативно повољан утицај. Хипертоничарима и нервно лабилним особама се саветује известан опрез. Од метеоропатских реакција могући су главобоља и поспаност. Препоручује се умерена физичка активност, као и адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

 

 

 

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести