Сунчано и врло топло

НОВИ САД: Претежно сунчано и врло топло. Крајем дана наоблачење са појавом кише и пљускова са грмљавином. Ветар слаб југоисточни и источни. Притисак око нормале. Минимална температура 21, а максимална до 34 степена.
vrucina
Фото: Tanjug (N. Jovanović, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и врло топло. Касније поподне, крајем дана и током ноћи ка понедељку наоблачење са појавом кише и пљускова са грмљавином уз пад температуре које прво захвата северозапад Војводине. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура 19, а максимална 34 степена.

СРБИЈА: Сунчано и врло топло. Касније поподне и крајем дана постепено наоблачење које долази са запада и југозапада. Освежење уз пад температуре очекује се поподне и крајем дана са појавом кише и пљускова са грмљавином прво у западним, југозападним, па у северозападним и централним пределима до краја дана и у ноћи ка понедељку. Могуће су и локалне непогоде праћене градом у западним и југозападним деловима Србије. Ветар преподне југоисточни или променљив, а поподне североисточни или променљив. Притисак око нормале. Минимална температура 15, Ваљеву и Вршцу а максимална 36 степена.

НАРЕДНИ ДАНИ: Почетком наредне седмице знатно ниже и пријатније температуре него ове седмице уз дневни развој облака и са чешћом појавом краткотрајних пљускова са грмљавином током дана. Биће и даље спарно време услед повећане влажности ваздуха.

EUR/RSD 117.5803
Најновије вести