Сунчано и ВРУЋЕ, максимална ТЕМПЕРАТУРА близу 40 степени, а ево кад стиже ОСВЕЖЕЊЕ

НОВИ САД: Претежно сунчано и вруће. Ветар слаб јужни. Минимална температура 21, а максимална 38 степени. Увече суво.
p
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и још већа врућина него у петак. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 18, а максимална 38 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и још већа врућина него у петак уз слаб дневни развој облака на југу Србије. Ветар слаб североисточни, источни и југоисточни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 15, а максимална 38 степени.

ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу претежно сунчано и јака врућина током дана са слабим локалним развојем облака на југу и западу Србије. У понедељак такође врућина, а поподне и  крајем дана је могућа појава локалних пљускова са грмљавином, најпре на западу и северу Србије. У уторак се очекује освежење са пљусковима у свим пределима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА ЗА СРБИЈУ: Услед очекиване биометеоролошке ситуације опрез се препоручује кардиоваскуларним болесницима. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду променљивог расположења и главобоље. У најтоплијем делу дана се свима саветује избегавање дужег боравка на отвореном, као и адекватна заштита од сунца.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести