СУНЦЕ ПРЖИ, од ветра ВЕТРИЋ, притисак око нормале

НОВИ САД: Претежно сунчано и вруће. Ветар слаб североисточни и источни. Минимална температура 19, а максимална 35 степени.
v
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и вруће. Ветар слаб североисточни и источни. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура 17, а максимална 36 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и вруће уз слаб дневни развој облака на југу Србије. Ветар слаб северни, североисточни и источни. Притисак око нормале. Минимална температура 16, а максимална 36 степени.

ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу претежно сунчано и још већа врућина уз слаб дневни развој облака на југу Србије. У недељу претежно сунчано и јака врућина током дана са слабим локалним развојем облака. У понедељак такође врућина, а поподне и  крајем дана је могућа појава локалних пљускова са грмљавином, најпре на западу и северу Србије.

БИОМЕТЕОРОЛОшКА ПРОГНОЗА ЗА СРБИЈУ: Наставља се повољан утицај биометеоролошких прилика на већину хронично оболелих. Благи опрез се саветује срчаним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и поремећаја сна. Неопходна је адекватна заштита од УВ зрачења.

Нема разлога да потискујете своје емотивне жеље пред блиском особом. Партнер жели искрено да вам угоди. Делујете вешто у пословним договорима, али ни ваши сарадници нису наивни. Немојте потцењивати нечије способности. Подстичите код себе ведар дух.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести