Суво и хладно

​​​​​​​НОВИ САД: Ујутру слаб мраз, а током дана дужи сунчани периоди и хладно. Дуваће умерен до појачан северни и северозападни ветар, крајем дана у слабљењу. Минимална температура -1, а максимална 6 степени.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, а током дана дужи сунчани периоди и хладно. Дуваће појачан северни ветар, крајем дана у слабљењу. Притисак око нормале. Минимална температура -3, а максимална 6 степени.

СРБИЈА: Ујутру ће осванути први снег у западној, централној и јужној Србији. На северу суво и слаб мраз ујутру, а током дана уз сунчане периоде. Међутим, у осталим крајевима облачно са суснежицом и снегом пре подне, а поподне престанак падавина. Дуваће појачан северни ветар. Притисак око нормале. Минимална температура -3, а максимална 6 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду ујутру мраз у централним и јужним пределима, а на северу јутро облачно. Током дана суво и топлије у односу на понедељак. У четвртак топлије. У петак захлађење с кишом, а на планинама са снегом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Особама са срчаним обољењима и астматичарима се саветује извесна опрезност услед очекиване биометеоролошке ситуације. Главобоља и променљиво расположење су могући код метеоропата. У саобраћају је неопходан повећан опрез.

EUR/RSD 117.4890
Најновије вести