Суво и облачно

НОВИ САД: Суво уз делимично разилажење облака и мало сунчаних интервала. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 10 степени.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Суво и облачно у већини предела. На западу и северозападу ће доћи до делимичног разилажења облака са сунчаним интервалима поподне. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 11 степени.

СРБИЈА: Суво и облачно у већини предела, а само на југоистоку и истоку ујутру слаба киша. На северозападу ће доћи до делимичног разилажења облака. Ветар слаб северни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 11 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак суво с дужим сунчаним периодима уз умерен југоисточни ветар у кошавском подручју. У петак ће доћи до наоблачења с кишом поподне, најпре на северу и западу уз пад температуре. У суботу хладније с кишом.    

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно побољшање биометеоролошке ситуације допринеће смањењу тегоба код хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује цереброваскуларним и нервно лабилним болесницима. Могуће је смањење радне способности као метеоропатска реакција. У саобраћају се препоручује појачана опрезност.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести