Свежије и пријатније

НОВИ САД: Сунчани периоди са дневним развојем облака и малом шансом за појаву краткотрајне кише. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 17, а максимална 31 степен.
suncano miholjsko leto
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Свежије и пријатније јутро, а током дана дужи сунчани периоди. Постоји могућност за ретку појаву краткотрајне кише или понеког локалног пљуска. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 33 степена.

СРБИЈА: У већини предела мало свежије и пријатније јутро, а током дана претежно сунчано и врло топло са локалним развојем облака. Током дана постоји могућност за ретку појаву краткотрајне кише. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 37 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду претежно сунчано и врло топло, посебно на југу. У четвртак наоблачење са краткотрајном кишом и локалним пљусковима се шири од запада ка истоку током дана и доноси освежење. У петак свежије у свим крајевима и пријатније време и могућа киша.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване релативно повољне биометеоролошке прилике и термички услови могу допринети смањењу тегоба код свих хроничних болесника, изузев срчаних. Од метеоропатских реакција могуће су несаница, нервоза и узнемиреност у благој форми. Неопходна је адекватна заштита од УВ зрачења јер је УВ индекс у домену веома високих вредности.

EUR/RSD 117.5811
Најновије вести