Свежије с повременом кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Претежно облачно и свеже с повременом кишом и краткотрајним пљусковима. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 18, а максимална 24 степена.
sunce oblaci
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно облачно и свеже и са честом кишом и локалним пљусковима с грмљавином. Количина падавина од 5 до 20 м2, више на истоку. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 16, а максимална 26 степени.

СРБИЈА: Претежно облачно и свеже са мало сунчаних интервала и честом кишом. Количина падавина од 5 до 20 м2, више на северу. Ветар умерен северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 27 степени.

Фото: meteos.rs

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак сунчани периоди и мало топлије уз дневни развој облака са шансом за краткотрајну кишу на североистоку и понегде у централним пределима поподне. У осталим крајевима суво са више сунчаних сати.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике утицаће неповољно на болеснике са срчаним и реуматским тегобама, као и на астматичаре. Метеоропатске реакције могу се јавити у форми слабије концентрације и поспаности. У саобраћају се препоручује додатни опрез.  

EUR/RSD 117.5755
Најновије вести