Топлије и претежно сунчано

Очекује се топлије време и претежно сунчано.
suncano, pixabay
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Топлије и сунчано са мало облака поподне. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална до 31 степен.

ВОЈВОДИНА: Топлије и претежно сунчано током дана, а поподне уз малу до умерену облачност са сунчаним периодима. Ветар слаб западни и северозападни или променљив. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална до 32 степен.

СРБИЈА: Топлије и претежно сунчано током дана, а поподне уз малу до умерену облачност са сунчаним периодима. Ветар слаб западни и северозападни или променљив. Притисак око нормале. Минимална температура од 10 до 33 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак незнатно свежије и променљиво облачно време са повременом кишом и локалним пљусковима. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура од 14 до 20 степени, а максимална од 27 до 30 степени.

Од уторка претежно сунчано и сваким даном све топлије уз нове врућине од среде до краја идуће седмице.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Повољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Известан опрез се саветује срчаним и психичким болесницима. Могући су реуматски болови и главобоља. У саобраћају се прпоручује опрезност.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести