Топло и сунчано

И данас нас очекују сунчан дан и топло време...
Suncano vreme
Фото: meteos.rs

НОВИ САД: Топло и преовлађујуће сунчано са мало облака. Ветар слаб источни. Притисак изнад нормале. Температура од 11 до 25 степени.

ВОЈВОДИНА: Топло за ово доба године са дужим сунчаним периодима уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Јутарња температура 9, а максимална 26 степени на југу Војводине.

СРБИЈА: Топло за ово доба године са дужим сунчаним периодима уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Јутарња температура 8, а максимална 28 степени.

Наредних дана: У недељу сунчано и врло топло са нешто више облака поподне на југозападу и западу Србије. У Поморављу и Подунављу ће дувати умерен југоисточни ветар. Прва три дана идуће седмице нестабилније са мало већом шансом за појаву краткотрајне кише.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација допринеће постепеном смањењу тегоба код већине хронично оболелих. Ипак, особама са болестима кардиоваскуларног система и даље се саветује додатни опрез. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду умора и поспаности. У саобраћају се препоручује додатна пажња.

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести