Акција СПАНС-а и Дневника: Удомите Санија!

Ја сам онај кога нико није хтео. Мешанац ретривера сам, али не довољно. Не довољно да ме неко пожели. Кажу да сам клемпав и смешан. Зар то не би требало да вас насмеје толико да пожелите да сваки дан имате осмех на лицу, због мене, свог најбољег пријатеља?
sani
Фото: Facebook

Не разумем вас, људе...

Кажу да сте данас јако усамљени и отуђени једни од других. Зар ова љубав коју толико чекам да вам пружим не би требало да вам значи нешто?

Волим да грлим и да се мазим. Волим да сам нечији. Али од кад су ме нашли повређеног на улици, ја чекам. Кажу да ће вас занимати да сам стерилисан и вакцинисан, да се слажем са свима, да имам четири године и да ме бука збуњује па се устрчим, сав у круг. Ја покушавам да им објасним да је битније да је моје срце велико као кућа. Ваљда и то негде некоме значи...

Уколико негде неком треба најбољи пријатељ: ево ја се пријављујем. Само јавите овим мојим Спансовцима да знају да ће се коначно нешто лепо и мени десити!

Контакт за новог власника Санија је Удружење за заштиту животиња СПАНС, ФБ страница: Удружење за заштиту житотиња СПАНС и мејл.uzzns.spans@gmail.com.

М. Стакић

Tamara
22.06.2017 • 18:07
Lepi, dobri pas!
EUR/RSD 117.5812
Најновије вести