Велика врућина

​​​​​​​НОВИ САД: У суботу претежно сунчано и велика врућина. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак око нормале. Температура од 20 до 38 степени.
vrucina sunce
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и јака врућина. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак око нормале. Температура од 16 до 38 степени. Увече ведро и топло.

СРБИЈА: Претежно сунчано и јака врућина. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак око нормале. Температура од 15 до 38 степени. Увече суво и топло.

Време наредних дана: У недељу неколико степени нижа температура и мало мања врућина него у суботу уз дневни развој облака и могућу ређу појаву краткотрајних локалних пљускова поподне и крајем дана. Првих неколико дана наредне седмице постепено нижа и пријатнија температура уз развој облака и могућу појаву пљускова.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Биометеоролошка ситуација је релативно повољна. Опрез се саветује особама са срчаним тегобама. Од метеоропатских реакција могу се јавити главобоља и смањена концентрација. Због очекиване високе вредности УВ индекса неопходно је предузети адекватне мере заштите.

EUR/RSD 117.3078
Најновије вести