Ветар па киша

НОВИ САД: Ветровито уз постепено наоблачење и кишу поподне. Дуваће појачан југоисточни ветар и биће у слабљењу крајем дана. Притисак испод нормале. Минимална температура -1, а максимална 7 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, мада температура ујутру брзо расте у јужном Банату због југоисточног ветра који ће бити веома јак. У осталим крајевима такође појачан источни и југоисточни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура -2, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Ујутру мраз у већини крајева, осим у кошавском подручју где температура ујутру расте. У току дана мало топлије уз постепено наоблачење с кишом. У Поморављу и Подунављу ће дувати јака кошава. У осталим крајевима умерен источни или јужни. Притисак испод нормале. Минимална температура -6, а максимална 10 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак мало хладније са кишом и суснежицом. У суботу ново наоблачење с кишом долази с југозапада уз јачање падавина крајем дана. У недељу су могуће јаче падавине и кише и снега уз појачан северни.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика извесне тегобе ће осећати астматичари и срчани болесници, па је потребно да се придржавају савета лекара. Главобоља, реуматски болови и нервоза су могући код осетљивих особа. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

 

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести